Drømmer du om å bo (sentralt) på landet?

 

Bilde: Deler av Halhjemsmarka tomteområde sett fra sjøen

Drømmer du om å bo (sentralt) på landet?

Tomt nr. 69 ble solgt denne uken. Nå har vi bare 6 tomter igjen til salgs i Halhjemsmarka. Dette er et fantastisk boligområde. Hvis du er glad i natur og sjø kan du ikke bo bedre til. Området er i hovedsak preget av store tilgrensende friarealer og grenser til sjø.  Det har vært viktig å bevare så mye naturlig skog og natur inne i selve boligområdet i utformingen av dette tomteområdet.

Halhjemsmarka er kjent lokalt som et veldig godt sted å bo. Et skikkelig trivselsmiljø. Det er faktisk mye flytting inad i feltet når noen gjerne skal kjøpe seg noe større fordi de ønsker å bli boendes i Halhjemsmarka. Området har også mye å by på for barn og unge.

Har du en drøm om å bo (sentralt) på landet bør du kanskje ta en kikk på de resterende tomtene. Det er fortsatt tomter igjen med sjøutsikt.

Sentralt, til mer sentralt

Alle har hørt om den nye veien som skal komme, nå blir det oppstart høsten 2015. Når den nye veien er på plass vil det ta 15-20 minutter til Lagunen. Med den nye tunellen i bergen vest, har vi regnet det vil ta knapt i overkant av 35 minutter å komme seg helt fra Askøy til Os.

Du kan se bilder av de tomtene vi har igjen på denne linken. 
Her er link til kart over ledige tomter.  NB! Tomt 69 på dette kartet er solgt.
Se film fra byggefeltet Halhjemsmarka 3.

– Klikker du her kommer du inn på hovedsiden for byggefeltet Halhjemsmarka 3 hvor det også ligger en filmsnutt som vil gi deg et inntrykk av hele området og byggefeltet.
Har du spørsmål er det bare å ringe oss på telefon: 56 30 36 60 =)