Gi barna dine natur i gave, flytt til Halhjemsmarka 3
MOROGSØNN_Web
BARNPÅSTI
barfot_web

GI BARNA DINE NATUR I GAVE

Flytt til Halhjemsmarka 3

(NB! ALLE TOMTER ER NÅ SOLGT) Har du lyst å flytte inn i et fantastisk bomiljø?

 

SISTE SJANSE, KUN 2 TOMTER IGJEN! – TOMT 53 OG 64

Halhjemsmarka tilbyr et unikt bomiljø nært alle servicetilbud samtidig som naturen er tett på. For oss som har utviklet området har det vært viktig å ivareta naturen og planlegge slik at trær og lyng fikk bestå og omkranse boligområdene og areal mellom tomtene. I dag, 14. Januar 2016, har vi kun 2 tomter igjen til salgs.

I Halhjemsmarka kan både store og små kose seg ute i trygge, vakre omgivelser. Tomteområdet grenser til store friareal og LNF-områder. Vi har laget grusede turstier for deg med vogn, og gangveier for å trygge skoleveien. I vår lages det en grusvei som fører ned gjennom skogen til sjøen og en liten badevik.

I tillegg til å være tett på naturen og grense til en av Norges vakreste skjærgårder, er Halhjemsmarka 3 også rett i nærheten av alle servicetilbud som barnehager, skoler, butikker, og spennende aktivitets- og kulturtilbud.

Bilder og informasjon om de to tomtene vi har igjen finner du her: ”Tomter til salgs i Halhjemsmarka”. Her finner du også en video som viser området.

Om bomiljøet

Halhjemsmarka har vært utviklet i etapper over 30 år og siste etappe stod ferdig i 2015. Flere av dem som kjøpte tomter i fjor og forfjor flyttet innad i Halhjemsmarka. De ville kanskje ha større eller nyere hus, eller bedre utsikt og beliggenhet, men ville ikke flytte fra Halhjemsmarka og det gode trygge bomiljøet der.

Vet du hvor enkelt det er å bygge hus?

For å gjøre det enklere for deg å få en rask oversikt over mulighetene hentet vi inn, i slutten av 2015, ”pakketilbud” på nøkkelferdige eneboliger fra flere husleverandører her i Os.

Du finner oversikten og kan lese mer om disse her: ”Hvor mye koster det å bygge et hus? – Flytt inn i ny enebolig til under 4 millioner”. Tomten som dette var basert på er solgt, men samme husene kan du kjøpe og flytte inn i på en av de andre to tomtene for bare litt over 4 mill. Du kan bruke prisestimatene vi har utarbeidet som grunnlag for å få en oversikt over kostnadene for ditt drømmehus dersom det ikke er blant disse seks eksempelhusene. =)

Nabolagsprofil

Vi har sakset nabolagsprofil-info fra finn.no. Et utdrag av denne ser du ved å klikke på bildene under.