Nå er det perfekte tidspunktet å starte å planlegge byggingen av ditt drømmehus

er det perfekte tidspunktet å starte å planlegge byggingen av ditt drømmehus

 

Starter du nå får du gjort grunnarbeidet så snart telen i jorden smelter og du kan flytte inn i ny bolig før året er omme. =) Det er vinter og kaldt ute og motivasjonen for annet enn sofaen er ofte lav, men drømmer du om ny enebolig er dette et perfekt tidspunkt å starte med ditt drømmehusprosjekt. Det bare å hente frem motivasjonen og la deg inspirere.

 

Finn frem huskataloger på nettet og sjekk de tomtene vi har igjen i Halhjemsmarka i Os.
NB! Siste sjanse, nå har vi kun to ledige tomter igjen, tomt 53 og 64:  Ledige tomter til salgs i Halhjemsmarka 3.

Det er mye enklere og mer oversiktlig å bygge hus enn mange tror. Vi har hentet inn ”pakkepris” på nøkkelferdige eneboliger fra flere husleverandører her i Os, og du kan fortsatt bygge enebolig på tomt 53 til litt over 4 mill og flere andre flotte hus til under 4,5 mill. Se eksempelhusene og tomtene her: ”Bygg og flytt inn i enebolig til under 4 millioner”.

Eksempelhusene er bare et tilbud vi har utarbeidet for å vise hvor oversiktlig og rimelig det kan være. Kjøper du tomt av oss følger det ingen forpliktelser eller bindende avtale med på kjøpet. Du kan bygge hva du vil så lenge det holder seg innenfor reguleringsplanen og reguleringsføresegnene.

Hvorfor man bør prøve å unngå å bygge hus midt på vinteren

Grunnarbeidet bør ikke utføres så lenge det er tele i jorden fordi det da er fare for setningsskader når telen forsvinner. Har du fått ferdigstilt grunnarbeidet før kulden setter inn går det an å bygge hus på vinteren men du risikerer vær-forårsakede store forsinkelser og andre ting kan også skje med konstruksjonen hvis temperaturen og luftfuktigheten svinger voldsomt. Denne vinteren har vi på under en uke gått fra pluss 10 til minus 10 grader her på Vestlandet. Det mest gunstige er å bygge på våren, sommeren og høsten.

Planlegger du og igangsetter prosjektet nå, kan du flytte inn i nytt hus til høsten. =)


Lurer du på noe i forbindelse med husbygging ta kontakt med oss. Vi hjelper gjerne med gode råd om det gjelder selve byggeprosessen eller hjelp til å se mulighetene som ligger i hver tomt og hvilke hus som kan passe på dem.

Send oss gjerne en epost med ditt telefonnummer  så tar vi kontakt med deg for et rådgivningsmøte enten her på våre kontorer eller vi møter deg på en av tomtene i Halhjemsmarka. =) Til:

 

NB! Siste sjanse, nå har vi igjen tomt 53 og 64. =)

satelittbilde 4 tomter igjen Halhjemsmarka_2