Om oss

Os Bygg og Eigedom AS har drevet med tomt og arealutvikling i over 50 år. Vårt mål er å utvikle tomteområder som gir trygghet og forutsigbarhet til våre kjøpere. Våre tomteområder har ferdig infrastruktur som asfalterte veier og fortau, veilys og gangstier. Alle tomter er merket med cotehøyde på selve tomten. Vi strekker oss lengre for å gi våre kunder kvalitet og økt verdi. Lekeplassene er ferdig gruset og inngjerdet med port, og gangstier for tryggere skolevei blir opparbeidet der det er mulig. Grøntområder og felles friområder er utarbeidet med omtanke så flest mulig kan få glede av dem.

OBE er i dag et selskap med høy etikk, bred kompetanse og god lokalkunnskap.

Vi er en troverdig, forutsigbar og trygg leverandør. Prosjekter utviklet av OBEAS gir merverdi til kjøperne. Våre prosjekter er samvittighetsfullt og solid gjennomført med gode kvaliteter.

VI SOM JOBBER HER:

Administrerende direktør

Ottar Randa

Ottar har drevet med eiendom, byggerier og arealutvikling i 44 år. Hans store lidenskap er å skape og det har han fått gjort i over 16 år i OBEAS. Ottar er visjonær av legning og liker å se frem i tid.

Telefon: 56 30 36 66 - Mob.: 908 65 685 - Epost: ottar@osbe.no

Seniorkonsulent

Ruth Birkeland Bjørø

Ruth er husets "potet" og har vært i OBEAS i snart 7 år. Mange år fra medierelatert arbeid og ledende administrative stillinger gjør henne til en allsidig medspiller. Det er Ruth dere treffer først i telefonen når dere ringer vårt hovednummer.

Telefon: 56 30 36 60 - Mob.: 982 13 062 - E-post: ruth@osbe.no

Styremedlemmer i Os Bygg og Eigedom AS

Klikk på denne linken for å få en oversikt over styremedlemmer i Os Bygg og Eigedom AS.

Styremedlemmer OBEAS 2019