Sjøsprøyt og latter når Os Bygg og Eigedom inviterte til gratis fjordrafting

SJØSPRØYT OG LATTER NÅR OS BYGG OG EIGEDOM INVITERTE TIL GRATIS FJORDRAFTING

Oppmøte var overraskende bra. Det var allerede et yrendes liv i Os sentrum da både Bondens dag og Kystsogedagane hadde arrangement samtidig. Så snart klokken ble 13:00 på lørdag dannet det seg kø til våre gratis mini fjordraftingsturer. Ikke alle var like sjøvante. Austevoll Fjordrafting stilte med overlevelsesdrakter og briller så deltakerne holdt seg varme og tørre på turene.

Stemningen var høy hele dagen. I utgangspunktet var vi litt skeptisk til om det kom til å bli så mange bølgehopp da Bjørnefjorden var sjeldent blikkstille. Men for uten om den aller første turen fikk alle de andre et møte med fergebølgene på Halhjem.

Vi var også veldig spente på turene med de yngste. Det hadde begynt å regne litt når turen var kommet til disse. For å sikre at alle ville bli varme nok ble de også pakket godt inn i overlevelsesdraktene selv om de var en god del nummer for store. Med redningsvester under, kunne de ikke blitt tryggere.
Kapteinen sørget for en noe roligere kjørestil avpasset de alle yngste. Underveis ble det sjekket at alle koste seg og at ingen ble redde. Men hadde det vært opp til de yngste deltakerne hadde det blitt satt nye fartsrekorder denne dagen. =)

 

 

fjordrafting_invitasjon