Skjulte perler

Det er mange skjulte perler på og rundt Halhjemsmarka 3. Perler som ikke kommer frem i prospekt og på kart. Noen av dem skal jeg dele her.

SKJULTE PERLER

Det er mange skjulte perler på og rundt Halhjemsmarka 3. Perler som ikke kommer frem i prospekt og på kart. Noen av dem skal jeg dele her.

 

Vi i OBEAS er opptatt av å se etter muligheter for å gi mer tilbake til dem som skal bo på ”vår” eiendom i fremtiden. Dette begynner når vi regulerer et nytt tomteområde. Det skal bli et godt sted å bo. Det er viktig å ivareta og fremheve det vakre og unike på tomteområdet. Sikre at alle kan få glede av naturen og få gode rekreasjonsmuligheter.

Sikre det mest dyrebare du har med å opparbeide stier for tryggere skoleveier. Endre et planlagt skjær og legge om veien for å ivareta en flott fjellknaus.

 

En av flere små stier for tryggere skolevei

 

Selv om infrastrukturen er på plass og alle tomtene ligger ute til salgs er vi ikke ferdige med dette arbeidet på Halhjemsmarka.

I denne stund holder vi på å gjøre ferdig en liten tursti som går langs den nord-vestlige delen av området, med utsikt til sjøen som ligger nedenfor.

 

 

Vi har satt ut et steinbord og benker til deg. Ta med kaffe og noe godt og nyt utsikten. Veilysene blir tent til vinteren. Stien er laget bred og solid for at det skal bli enkelt å komme frem med barnevogn. Til vinteren kan denne stien bli en flott akebakke for de minste.

Snart starter vi opp med enda en flott tursti. Den vil føre deg  ned til sjøen, til en liten ”ukjent” skatt av en badevik. Ingenting er skjønnere enn å kunne traske hjemmefra med bare et håndkle i hånden. Ta en liten dukkert og traske hjem igjen. Kanskje ser du Havørnen på veien.

 

ALLES ”HEMMELIGE” BADEVIK

 

Halhjemsmarka 3 grenser til et stort flott LNF-område med vakker furuskog, små bekker og tjern, og et rikt dyreliv.

 

Følg stien og se hvor du ender

 Gå på oppdagelsesferd og finn de mange skjulte perlene på og rundt Halhjemsmarka 3.

Skriv et svar