Slik kjøper du leilighet i Baronsgården

Kjære mulige leilighetskjøper i Baronsgården, 

Prospektet for Baronsgården er nå klart. Det kan lastes ned på denne linken:

Prospekt Baronsgården

Vi anbefaler at du leser nøye gjennom prospektet.
Salgsstart er onsdag 18. januar.  Kjøpstilbudet ved salgsstart må leveres inn på Eiendomsmegler Vests kontor, (i Sparebank Vest sine lokaler i Os sentrum) innen klokken 16:00 onsdag 18. januar. Kjøpstilbudet må stå til kl. 12:00 neste dag.

NB! Leilighetene i Baronsgården selges til fastpris. Det betyr at det blir ingen vanlige budrunder. Det kan dermed hende at det er flere som er interessert i samme leilighet.

For å sikre en rettferdig salgsstart har vi utarbeidet egne salgsprosedyrer. For kjøp av leilighet i Baronsgården ved salgsstart leverer man ett kjøpstilbud per leilighet man er interessert i og merker dem med prioritert rekkefølge. Leverer man kjøpstilbud på flere enn en leilighet vil bare det som gjelder leiligheten man har fått, (om det er eneste man har budt på, eller etter trekning), være bindende. Vi begynner med åpning av bud og trekning av leilighetene fra kl. 10:00 torsdag 19. januar

Videre salg etter salgsstartdatoen blir ”førstemann til mølla” prinsippet.

Les nøye gjennom salgsprosedyren og ikke nøl med å ta kontakt med eiendomsmegler Daniel Røksund i forkant dersom dere har spørsmål. Daniel kan nås på mobil: 938 26 432 og via epost:

BESKRIVELSE AV SALGSPROSEDYRER FOR BARONSGÅRDEN VED SALGSSTART ONSDAG 18. JANUAR:

 

Vi anbefaler deg allerede nå å vurdere flere leiligheter slik at du kan fylle ut flere alternative kjøpstilbud i prioritert rekkefølge. Kjøpstilbudet vil gjelde for første ledige leilighet etter prioritert rekkefølge. Er det flere interessenter på samme leilighet vil det bli loddtrekning. Loddtrekningen vil Eiendomsmegler Vest ta seg av når tidsfristen for innlevering av kjøpstilbud er gått ut. Siste frist for innsending av kjøpstilbud er satt til Onsdag 18. januar kl 16:00.

Eventuell loddtrekning vil starte torsdag 19. januar kl 10:00. Kjøper må ha finansieringsbekreftelse fra bank eller annen finansinstitusjon klar når kjøpstilbudet sendes inn. Kjøpstilbud må ha akseptfrist til torsdag 19. januar kl 12.