Til jubilanten!

TIL JUBILANTEN OS BYGG OG EIGEDOM

I dag er det 50 år siden Os Tomteselskap AS ble stiftet, som i dag heter Os Bygg og Eigedom AS.

En slik dag gir rom for ettertanker og tenk eg som har vært så heldig å få være med på dette siden 2004. Mye har skjedd siden den gangen.

Tankene mine går tilbake til de som startet selskapet, visjonen de hadde og formålet med selskapet. Generasjonene før meg sådde det som vi i dag høster fra. Fra en sped begynnelse på midten av 60-tallet til dags dato har det skjedd så utrolig mye og spennende, og Os kommune har vært gjennom en rivende utvikling. Generasjonene før meg var klarsynte, så mulighetene og hadde stor tro på fremtiden for det selskapet de grunnla.

Å bli 50 år er uansett en stor begivenhet enten som menneske eller som selskap.

Å bli 50 år er uansett en stor begivenhet enten som menneske eller som selskap. Det å ha hatt muligheten til å få være med på en del av denne reisen sammen med gode kollegaer og medhjelpere har vært en fantastisk fin og spennende tid. Ingen dager, uker, måneder eller år har vært like men mulighetene og utfordringene har vært tilstede hele tiden.

På en slik dag skal vi mimre litt og tenke tilbake men det er minst like viktig å tenke fremover. Vil de neste 50 årene bli like bra, hva vil min generasjon legge grunnlaget for og hva klarer vi bringe videre til neste generasjon OBE-er. Det vil komme nye dager, nye uker, måneder og år som er skapt med grunnlag i selskapets 50 år lange historie.

I dag vil eg takke alle de som har vært med på denne fantastisk fine reisen som selskapet har lagt bak seg og vi skal se fremmover, ikke bare dager, uker, måneder og år, nei vi skal se frem til de neste generasjonene. Som dagens OBE-ere skal vi levere noe videre til kommende generasjoner til glede for dagens og kommende innbyggere i Os kommune.

Til slutt vil eg ønske OBE AS til lykke med den store dagen og måtte de neste 50 årene være like verdifulle, skapende og visjonære som de første 50.

 

ottar-portrett
Ottar Randa, Adm. Dir.

Til lykke med dagen OBE AS!

ottar_signatur_3

 

 

 

Ottar Randa

Adm.dir

 

Vi du vite mer om hva vi har gjort de siste 50 årene hadde Os og Fusaposten i lørdagens utgave en flott artikkel om oss:

http://www.osogfusa.no/50-ar-medbygde-utbygging