NB! NÅ ER ALLE TOMTENE I HALHJEMSMARKA 3 SOLGT!

Halhjemsmarka ligger sør for Os sentrum og byr på fantastisk utsikt over Bjørnefjorden, Halhjem, Tysnes, Austevoll og Fusa. Halhjemsmarka grenser mot Os flotteste skjærgård med gode turmuligheter i området.

NB! Pr. 4/8-16 er alle tomtene i Halhjemsmarka 3 solgt. 

Halhjemsmarka blir omtalt som et godt sted å bo. Det er svært godt naboskap og i nærheten av alt man trenger. Våre tomteområder har ferdig infrastruktur som asfalterte veier og fortau, veilys og gangstier. Vi tenker fremover og har inkludert fibertrekkrør fra Telenor og BKK til hver tomt.

Få kort gangavstand til skole, fotballbane mm. Ca 7 min. kjøring inn til Os sentrum med mange butikker, Amfi senter, legetilbud, skoler, badeland, idrettspark og alle servicetilbud. Med ny motorvei til Rådal med antatt åpning 2018, vil korte ned reisetiden fra Halhjem til Bergen fra ca 45 til 25 minutter.

Våre ledige tomter i Halhjemsmarka 3

Pr. 14. januar 2015 har vi 2 tomter igjen. NB! Pr. 4/8-16 er alle tomter i Halhjemsmarka 3 solgt

62 (reserv.) 1 450 000 716 kvm Kan ha underetasje
53 1 500 000

(NB! ny pris)

815 kvm Kan ha underetasje
64 1 400 000 1188 kvm Kan ha underetasje
65 (SOLGT) 1 250 000 986 kvm Kan ha underetasje

62

53

64

65

Hvor mye koster det å bygge et hus?

– Flytt inn i ny nøkkelferdig enebolig til under 4 millioner

 

Mange tror at det er veldig dyrt å bygge et nytt hus, og det kan det også være, men det kan også være overraskende rimelig. Vi ønsker å vise at husdrømmen er så absolutt innen rekkevidde og at prosessen ikke er så uoversiktlig som mange tror.

To hus til under 4 millioner og fire hus til under 4,5 millioner

Fire husleverandører i Os har gitt oss fast pris på noen av sine hus. Vi har blant annet funnet to huseksempler til deg, der du kan flytte inn i helt nytt hus for under fire millioner. Vi har også funnet fire flotte hus til under 4,5 million. Prisene i de eksemplene er regnet ut på bakgrunn av kjøp og opparbeiding av tomt 65 i Halhjemsmarka, Os. Du kan lese blogginnlegget og se hus og priser på denne siden:

 

Hvor mye koster det å bygge et hus? – Flytt inn i ny nøkkelferdig enebolig til under 4 millioner.

Vil du vite mer om tomtene?

For mer informasjon om de tomtene vi har igjen i Halhjemsmarka ta kontakt med:
Eiendomsmegler Vest Os
Daniel Røksund
Mobil: 938 26 432
Epost: 

For mer informasjon om eksempelhusene våre ta direkte kontakt med husleverandør. Du finner kontaktinformasjon under hver huspresentasjon.

SE VIDEO FRA TOMTEOMRÅDET OG HALHJEMSMARKA

Filmen har med alle tomter som har vært til salgs, inkludert de siste fire. Den viser også bilder fra Halhjemsmarka 3 som friluftsområdet, stranden, barnehage, fotballbane, mm.