LEILIGHETER OG HYBLER TIL LEIE I TORGGÅRDEN

Torggården, (bedre kjent som Tøsdalsbygget), ligger midt i Os sentrum. Adressen er Landboden 4, 5200 Os. Du kan lese mer om hva som skjer med Torggården her: Torggården skal forvandles

Huset inneholder
1. Etasje:
Næringsareal og Os Bygg og Eigendoms kontor.

2. Etasje:
To utleieleiligheter

3. Etasje:
Fem mindre utleieleiligheter/studioleiligheter

4. Etasje:
Åtte små hybler. Fire og fire hybler deler felles kjøkken/oppholdsrom og bad.

TORGGÅRDEN OS HAR OFTE BÅDE HYBLER OG LEILIGHETER TIL LEIE.

DU FINNER ALLE LEDIGE ENHETER PÅ FINN.NO

(Nedenfor kan du se bilder av noen av de hyblene og leilighetene som finnes i Torggården.)

Flott treroms leilighet på 69 kvm midt i Os sentrum

Leilighet 202 i 2. etasje i Torggården ble totalrenovert for ca 1,5 år siden. Leiligheten leies ut umøblert men kommer med alle hvitevarer. Dette inkluderer kjøleskap/frys, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.  Leiligheten kan leies ut delvis møblert dersom nye leietakere ønsker det.
Leiligheten har ikke inkludert parkering.

Leiligheten vender ut mot Os sentrum. Adresse: Landboden 4, 5200 Os.


Trivelig hybel på 10 kvm

Hybelen ligger i fjerde etasje og er en av til sammen 8 hybler. Fire og fire hybler deler kjøkken og bad. Strøm og bredbånd er inkludert i leien. Hyblene er nyoppusset. Veggene er malt, det er lagt nytt parkettgolv og møblert med nye møbler. Hybelen leies ut med dobbelt skap, seng, skrivepult, lampe, bord, stol, kontorstol, skjenk, kommode og vegghyller. I tillegg er det lagringsplass i et lite kott i kneveggen.

Det er skråtak med et velux-vindu.

Hybelfellesskap: 4 hybler i stor 4-roms leilighet midt i Os sentrum.

Leilighet 201 i 2. etasje i Torggården er ca 73 kvm og har 3 soverom og en liten stue som også skal brukes som hybel. Leiligheten leies nå ut som hybelfellesskap for 4 personer.  Vi prioriterer leieboere på ca samme alder. Det følger med hvitevarer og hver hybel kommer med enkel møblering.

Strøm og internett er inkludert.

Ønsker du å leie en av disse hyblene ta kontakt med:

Os Bygg og Eigedom AS, tlf. 56 30 36 60, eller send en epost til

Trivelig og flott nyoppusset toroms leilighet på 48 kvm i 3. etasje med utsikt mot Os Sentrum

Leilighet 304 i 3. etasje leies ut delvis møblert. Leiligheten har blitt omtrentlig totalrehabilitert. Alle vegger, lister, og tak er nymalt. Nye gulv, nytt kjøkken. Nye hvitevarer. Alle møbler som følger med er nye: Sofa, mediaseksjon, bord, lamper, garderobeskap og seng. Badet er oppgradert med nytt dusjkabinett. Det følger med vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten vender ut mot Os sentrum.

Liten, trivelig 2-roms leilighet midt i Os sentrum i 3. etasje

Leilighet 305 i 3. etasje i Torggården er ca 35 kvm og har 1 soverom. Det følger med hvitevarer. Leier må tegne eget strøm og internett-abonnement.

Lys og trivelig toroms leilighet i 3. etasje

Lys og trivelig toroms leilighet midt i Os sentrum. Leiligheten er ca 39 kvm og er nyoppusset. Leiligheten har fått nymalte tak, lister og vegger, nytt gulv. Nye lamper/varmekilder. Helt nytt kjøkken med høyglans hvite fronter. Nye hvitevarer på kjøkken.  Leiligheten leies ut delvis møblert.

Trivelig liten hybel på ca 9 kvm til leie midt i Os sentrum

Hybel 8, (408) i fjerde etasje er nå ledig. Hybelen er ca 9 kvm og deler kjøkken og bad med tre andre hybler. Strøm og bredbånd er inkludert i leien. Hybelen er nyoppusset. Veggene er malt, det er lagt nytt parkettgolv og møblert med nye møbler. Hybelen leies ut med dobbelt skap, seng, skrivepult, lampe, bord, stol, kontorstol, lite bord og vegghyller. I tillegg er det lagringsplass i et lite kott i kneveggen.

Det er skråtak med et velux-vindu.

Husleie: 

Inkl. strøm og bredbånd: 3 900,- pr. mnd.
Depositum: 1 mnds husleie
Referanse(r) er påkrevd.

Ønsker du å leie denne hybelen ta kontakt med:

Os Bygg og Eigedom AS, tlf. 56 30 36 60, eller send en epost til

Trivelig liten hybel på 10 kvm midt i Os sentrum

Hybel 3, (403) i fjerde etasje er på ca  10 kvm og deler kjøkken og bad med tre andre hybler. Strøm og bredbånd er inkludert i leien. Hybelen er nyoppusset. Veggene er malt, det er lagt nytt parkettgolv og møblert med nye møbler: Dagseng, kommode, bord og stol. I tillegg er det lagringsplass i et lite kott i kneveggen.

Det er skråtak med et velux-vindu.